SRSFF – modificare website

Începând de astăzi, website-ul SRSFF s-a modificat. Sperăm că în bine. Noua structură a apărut ca rezultat al mesajelor şi sugestiilor făcute, în decursul timpului, de către vizitatorii noştri. Le mulţumim pentru observaţii şi comentarii.

Noul website permite postarea comentariilor pentru fiecare articol în parte, eliminându-se astfel balansul dintre vechiul website şi acest blog. Am preluat în întregime prozele publicate până acum şi, în timp, vom relua şi restul articolelor din vechiul site.

Se cuvine să-i mulţumim în mod special lui Val Dragu pentru ajutorul acordat, fără de care nu ar fi fost posibilă această modificare.

Aşadar, la adresa deja cunoscută, http://www.srsff.ro, SRSFF vă oferă o imagine nouă dar şi o interfaţă mai flexibilă pentru comentariile voastre viitoare. Este de la sine înţeles că ne dorim observaţiile voastre, criticile sau încurajările voastre. Pentru că numai în acest mod este posibil să evoluăm împreună şi să ajutăm, cu toţii, ca science-fictionul să devină un gen literar apreciat de cât mai mulţi cititori.

Reclame

6 Responses to SRSFF – modificare website

 1. michael spune:

  felicitari! arata bine saitu’

 2. kvala spune:

  Multumim, Mike!

 3. capricornk13 spune:

  e foarte bine asa! arata mai bine si e mult mai user-friendly la comentarii; la mai mare:)

 4. kyodnb spune:

  si o sa pastrati si blogul?
  credeam ca ati renuntat la el 😀 pentru ca acum, dupa cum ziceam si au observat si restul se comenteaza mai usor acolo…

 5. ionut spune:

  in bara de sus ar trebui sa se regaseasca categoriile care sa sa faca si site-ul friendly, nu numai user friendly ;((((

 6. Felicitari pentru tot ce faceti.

%d blogeri au apreciat asta: